MIN BLOGG.NODesignet er laget av foto & Webdesign

INGVILD TIPSER - NAILPOLISH TALK

Jeg tenkte jeg skulle begynne med et slikt fast innlegg hver uke hvor jeg tipser om litt forskjellige ting som jeg synes er kult. Jeg håper det faller i smak hos dere også. Og kom gjerne med forslag til hva jeg kan prøve ut en uke, og kanskje tipse om senere(:

I dag vi jeg tipse om en type neglelakk, nemlig Isadora Wonder Nail. Dette er et produkt som har vært på markedet utrolig lenge, men som jeg faktisk ikke har prøvd ut før noen uker siden. Jeg har alltid tenkt at de ikke er så spessielle i forhold til andre, og har derfor heller prioritert å kjøpe andre, dyrere neglelakker. For en liten stund siden la cathinthecity  ut dette innlegget hvor hun fortlate om sin nye neglelakk og jeg forelsket meg helt i den nydelige blåfargen på neglene hennes. 
Da jeg dro til butikken for å lete etter neglelakken hadde jo gullfisken meg selvfølgelig glemt hva fargen het, så jeg tok bare en jeg syntes lignet. Fant fort ut at det egentlig ikke var fargen jeg vile ha, så jeg måtte bare dra tilbake igjen for å kjøpe den rette, haha. Åå, disse er desidert favorittneglelakkene mine denne sommeren. Ikke bare er fargen fin, men også konsistensen er tykk og børsten er stor slik at du egentlig ikke trenger mer enn et strøk. Siden børsten er så vid er det også veldig enkelt å legge lakken uten å søle på sidene. I tillegg tørker den svært raskt og den holder utrolig lenge! Jeg har hatt min på i en uke nå, og den er fortsatt like fin som da jeg tok den på. Tilslutt vil jeg bare nevne at de også er ganske rimlige, koster vel 80-90kr om jeg husker rett, og i tillegg har H&M avslag på dem så de koster kun 59, 90 nå. Det liker vi!

Ingvild 

Ingen kommentarer

0 kommentarer på "INGVILD TIPSER - NAILPOLISH TALK"


Legg igjen en kommentar:

Designet er laget av Foto & Webdesign.blogg.nohits