MIN BLOGG.NODesignet er laget av foto & Webdesign

DAY 1

WRITE SOM BASIC THINGS ABOUT YOURSELVES

Veell, hva er det å si om meg? 

- Jeg er en 14 år gammel jente fra Asker. Jeg har bursdag 1.september så da blir jeg 15, wohooo. Jeg går altså i 9.ende klasse i tre uker til,  og etter sommeren skal jeg konfirmere meg kristelig. Jeg er ikke skikkelig religiøs, men jeg er overbevist om at det MÅ finnes noe mer mellom himmel og jord, og i hele universet for den slags skyld, enn bare oss mennesker og dyr. Så du kan vel si at jeg er ganske overtroisk. 


- Jeg hater mørket, veps, skumle kjellere og jeg er ganske husredd. Har aldri opplevd noe overnaturlig (enda, bankibordet) og jeg håper ikke jeg kommer til å oppleve noe slikt heller. Jeg liker å se på overnaturlige serier og programmer på tv, men blir alltid skikkelig redd av det og sliter med å sovne etterpå, haha. 


- Jeg er veldig glad i dyr og har selv hatt èn katt og to kaniner. Jeg er allergisk mot katt. Jeg liker stort sett alle dyr, men hester er forferdelig skumle. De er jo så store! I fremtiden har jeg lyst til å eie en sau, eller at lam da. Kanskje litt sært, men de er jo såå søte! 

- Jeg er ei skikkelig "jentete" jente, jeg er opptatt at mote og skjønnhet og det meste av pengene mine går med her... På sommeren liker jeg godt å gå i lange kjoler og skjørt fremfor skjorts, men det er ikke så spennende å høre om, hehe. Jeg er ikke spessielt god i noen som helst sport, men jeg liker å trene likevel. Jeg løper en del, og jeg synes det er beroligende og nedstressene. Jeg liker følelsen av å bare løpe av seg alle tanker og stress som surrer rundt i hodet.

- Jeg er veldig opptatt av å gjøre det bra på skolen. Vil si dette er både en god og en dårlig ting, det fører jo til gode karakterer, men er også skikkelig stressende til tider. Føler at jeg har hele uker fylt med bare lekser og pugging, mens alle andre bare tar livet med ro. Må virkeleig fokusere på å stresse ned, blir jo bare i dårlig humør av det..

- Jeg er en skikkelig sjenert person og tør skjeldent å snakke høyt og det kan være vanskelig å bli kjent med meg. Jeg virkelig hater å snakke høyt foran folk og jeg hater å ha oppmerksomheten. Jeg prøver å jobbe med å åpne meg mer opp for folk, kanskje bloggen kan hjelpe til det? (:

- Til slutt vil jeg også si at jeg elsker familien min og vennene mine. De er der alltid hvis det er noe, og det er så fint å vite! 

Okei, nå skal jeg slutte før dette blir mer klisjé enn det det allerede er. 
Blogges! 

 

Én kommentar

1 kommentarer på "DAY 1"


manulover98
Du er alltid skjønn du!<3
05.06.2013, 22:33
URL: http://ManUlover98.blogg.no
Legg igjen en kommentar:

Designet er laget av Foto & Webdesign.blogg.nohits