MIN BLOGG.NODesignet er laget av foto & Webdesign

juni 2013

OH, HELLO THERE LITTLE BEEIngvild • 05.06.2013 kl.18:15 i Blogg
 • Ingen kommentarer
 • Permalenke
 • JUST CASUAL

  Åh, i dag hadde jeg så dårlig tid på morgenen! Måtte bare slenge på meg noe og hive meg ut døra, derfor er ikke dagens antrekk så veldig spennende. Ble jo også skikkelig fint vær utover dagen, tenkte at det kom til å bli kjølig så jeg gikk for svart bukse og stor fleecegenser jeg.. Ikke det smarteste valget jeg har tatt.
  Ellers fikk vi gå en time tidligere da vi ikke hadde noen lærer. Made my day! Skjønner egentlig ikke hvorfor de holder oss igjen på skolen i litt over 2 uker til, vi gjør jo ingenting uansett.
  Jaja, her er iallefall dagens antrekk.  GENSER: H&M BUKSE: Cubus VESKE: vintage Mulberry SKO: converse

  Ingvild • 05.06.2013 kl.14:20 i Blogg
 • Én kommentar
 • Permalenke
 • DAY 1

  WRITE SOM BASIC THINGS ABOUT YOURSELVES

  Veell, hva er det å si om meg? 

  - Jeg er en 14 år gammel jente fra Asker. Jeg har bursdag 1.september så da blir jeg 15, wohooo. Jeg går altså i 9.ende klasse i tre uker til,  og etter sommeren skal jeg konfirmere meg kristelig. Jeg er ikke skikkelig religiøs, men jeg er overbevist om at det MÅ finnes noe mer mellom himmel og jord, og i hele universet for den slags skyld, enn bare oss mennesker og dyr. Så du kan vel si at jeg er ganske overtroisk. 


  - Jeg hater mørket, veps, skumle kjellere og jeg er ganske husredd. Har aldri opplevd noe overnaturlig (enda, bankibordet) og jeg håper ikke jeg kommer til å oppleve noe slikt heller. Jeg liker å se på overnaturlige serier og programmer på tv, men blir alltid skikkelig redd av det og sliter med å sovne etterpå, haha. 


  - Jeg er veldig glad i dyr og har selv hatt èn katt og to kaniner. Jeg er allergisk mot katt. Jeg liker stort sett alle dyr, men hester er forferdelig skumle. De er jo så store! I fremtiden har jeg lyst til å eie en sau, eller at lam da. Kanskje litt sært, men de er jo såå søte! 

  - Jeg er ei skikkelig "jentete" jente, jeg er opptatt at mote og skjønnhet og det meste av pengene mine går med her... På sommeren liker jeg godt å gå i lange kjoler og skjørt fremfor skjorts, men det er ikke så spennende å høre om, hehe. Jeg er ikke spessielt god i noen som helst sport, men jeg liker å trene likevel. Jeg løper en del, og jeg synes det er beroligende og nedstressene. Jeg liker følelsen av å bare løpe av seg alle tanker og stress som surrer rundt i hodet.

  - Jeg er veldig opptatt av å gjøre det bra på skolen. Vil si dette er både en god og en dårlig ting, det fører jo til gode karakterer, men er også skikkelig stressende til tider. Føler at jeg har hele uker fylt med bare lekser og pugging, mens alle andre bare tar livet med ro. Må virkeleig fokusere på å stresse ned, blir jo bare i dårlig humør av det..

  - Jeg er en skikkelig sjenert person og tør skjeldent å snakke høyt og det kan være vanskelig å bli kjent med meg. Jeg virkelig hater å snakke høyt foran folk og jeg hater å ha oppmerksomheten. Jeg prøver å jobbe med å åpne meg mer opp for folk, kanskje bloggen kan hjelpe til det? (:

  - Til slutt vil jeg også si at jeg elsker familien min og vennene mine. De er der alltid hvis det er noe, og det er så fint å vite! 

  Okei, nå skal jeg slutte før dette blir mer klisjé enn det det allerede er. 
  Blogges! 

    • 05.06.2013 kl.12:00 i Blogg
 • Én kommentar
 • Permalenke
 • 30 DAYS CHALLENGE

  Hei dere!
  Jeg tenkte å begynne med en 30 days challenge for å få litt fart i bloggingen, haha. Vet at det er mange andre bloggere som har det, så selvom det ikke er så originalt så satser jeg på at dere liker det (?) :)

  Day 1 kommer i morgen ;)
  _______________________________________________________________________

  Ellers har ikke dagen vært såå spennende, vi hadde jo terrengløp i gymmen i dag da. Det var stress, men det gikk heldigvis bra(:
  Etter skolen dro jeg til Frida, vi gjorde heller ikke så mye, haha. Følte at dette ble et veldig dårlig innlegg.. Jaja, kommer sterkere tilbake i morgen forhåpentligvis!

  Vi snakkes!
    • 04.06.2013 kl.21:13 i Blogg
 • Ingen kommentarer
 • Permalenke
 • KJOLER TIL UNDER 300 LAPPEN

  Er det bare meg, eller har nelly.com salg hele tiden? Ikke det at jeg har noe i mot det da, hehe. Jeg kan vel beskrives som en som er litt over gjenomsnittet glad i å shoppe, det finnes alltids noe å bruke pengene på i mitt hode. Har sett at mange bloggere har hatt "kjoler til under 500kr" e.l så jeg tenkte å utfordre meg selv litt og finne fine kjoler som koster under 300kr! Egentlig var det ikke en veldig stor utfordring, for mange av kjolene som er på salg på nelly er både fine og de kostet langt under 300kr. Her er iallefall de 4 fineste kjolene jeg fant, som kostet mindre enn 300kr såklart.


  1.159kr                                                                                                                      2.175kr

  3. 299kr                                                                                                                     4.119kr

  Mine favoritter er helt klart nr.1 og nr.3!

  Ingvild


   

    • 04.06.2013 kl.11:00 i Blogg
 • Ingen kommentarer
 • Permalenke
 • INGVILD TIPSER - NAILPOLISH TALK

  Jeg tenkte jeg skulle begynne med et slikt fast innlegg hver uke hvor jeg tipser om litt forskjellige ting som jeg synes er kult. Jeg håper det faller i smak hos dere også. Og kom gjerne med forslag til hva jeg kan prøve ut en uke, og kanskje tipse om senere(:

  I dag vi jeg tipse om en type neglelakk, nemlig Isadora Wonder Nail. Dette er et produkt som har vært på markedet utrolig lenge, men som jeg faktisk ikke har prøvd ut før noen uker siden. Jeg har alltid tenkt at de ikke er så spessielle i forhold til andre, og har derfor heller prioritert å kjøpe andre, dyrere neglelakker. For en liten stund siden la cathinthecity  ut dette innlegget hvor hun fortlate om sin nye neglelakk og jeg forelsket meg helt i den nydelige blåfargen på neglene hennes. 
  Da jeg dro til butikken for å lete etter neglelakken hadde jo gullfisken meg selvfølgelig glemt hva fargen het, så jeg tok bare en jeg syntes lignet. Fant fort ut at det egentlig ikke var fargen jeg vile ha, så jeg måtte bare dra tilbake igjen for å kjøpe den rette, haha.   Åå, disse er desidert favorittneglelakkene mine denne sommeren. Ikke bare er fargen fin, men også konsistensen er tykk og børsten er stor slik at du egentlig ikke trenger mer enn et strøk. Siden børsten er så vid er det også veldig enkelt å legge lakken uten å søle på sidene. I tillegg tørker den svært raskt og den holder utrolig lenge! Jeg har hatt min på i en uke nå, og den er fortsatt like fin som da jeg tok den på. Tilslutt vil jeg bare nevne at de også er ganske rimlige, koster vel 80-90kr om jeg husker rett, og i tillegg har H&M avslag på dem så de koster kun 59, 90 nå. Det liker vi!

  Ingvild  • 03.06.2013 kl.17:30 i Blogg
 • Ingen kommentarer
 • Permalenke
 • ANTREKK 3.6.2013
  VEST: Primark GENSER: Kappahl SKJØRT: H&M VESKE: lindex SKO: converse

  __________________________________________________________________

  Mandag igjen dere.. Heldigvis er det bare tre små uker igjen til sommerferie, det skal bli sååå digg!
  Denne dagen har gått så treigt, kan ha noe med å gjøre at vi kun har hatt kjedlige fag på skolen da. Holdt to presentasjoner i morges, hater det egentlig men det er godt å være ferdig med det. Alt som gjenstår nå er en muntlig prøve i RLE (UÆÆ..) og noe norskgreier, så er jeg feerdig. Nok om deet.

  Etterpå skal jeg og noen venninner ut å løpe, tenkte å ta oss en tur i marka for å øve på terrengløp som vi skal ha i gymmen i morgen. Nå er jo været så fint også, så satser på at det blir bra. Blir digg med litt frisk luft etter en hel dag inne..
  Senere tenkte jeg også å legge ut et innlegg hvor jeg tipser om en neglelakk, er satser på at det faller i smak iallefall.

  Nå kaller leksene, vi blogges!  • 03.06.2013 kl.15:33 i Blogg
 • Ingen kommentarer
 • Permalenke
 • PÅ`N IGJEN

  Hey!
  Jeg er en jente på snart 15 år fra Asker. Bestemte meg ganske pluteslig å prøve ut blogging igjen. Har hatt noen andre blogger, men har mistet interressen ganske kjapt. Vi får se hvor lenge det holder denne gangen, hehe. Jeg intresserer meg i å skrive og tenkte at å starte en blogg ville være god skrivetrening. Her vil jeg skrive om forskjellige ting som opptar meg i hverdagen som mote, trening og skolegreier. Håper du vil følge bloggen min, jeg blir overlykkelig om du også legger igjen en kommentar. (:  Legg meg gjerne til som venn:)

  Vi blogges!  • 02.06.2013 kl.22:49 i Blogg
 • Ingen kommentarer
 • Permalenke
 • hits